maanantai 9. tammikuuta 2012

"Windy Wellington" ja luteita!

Wellington ei ole turhaan saanut lempinimeään "Windy Wellington"! Täällä tuulee koko ajan ja joka paikassa. Myrsky laantui aamuun mennessä ja aurinkokin hiipi piilostaan aamupäivästä. Tänään oli siis aurinkoista ja tuulista eli sää oli mainio!  

Kävimme aamusta tsekkaamassa Wellingtonin museossa "Unveiled"- näyttelyn, jossa oli näytteillä hääpukumuotia viimeisen 200:n vuoden ajalta. Näyttely oli hieno, sillä olihan esillä Vivienne Westwoodin ja Christian Lacroixan luomuksia!

Wellington Museum

Kävelimme Lambtonin satama-alueella ja Jukka räpsi kuvia.


Tämän kuvan meistä otti japanilainen pariskunta.

Matkustimme "kaapelikyydillä" korkealle kaupungin yläpuolelle ja talsimme huipulta alas halki yrtti- ja ruusutarhojen sekä saniaismetsien. Ja Jukka räpsi kuvia...

Wellington Cable Car:ista nähtynä.




 Vaeltamisesta väsytettyinä olimme nälkäisiä kuin sudet ja aloimme metsästämään ravintoa. Pian haukan silmämme paikansivat saaliin: SUSHI 1$!!! (=0,60 senttiä) Ja voi pojat, että oli hyvää! Kunnon sushimättöä alle neljällä eurolla!

Kävimme iltasella katsomassa Mission Impossible 4:n elokuvateatterissa, joka on tunnettu Taru Sormusten Herrasta -trilogian maailman ensimmäisistä ensi-ilta näytöksistä.  

Tätä kirjoittaessamme Jonna raapii itseään käsistä, jaloista, selästä ja lista jatkuu...Näemmä hän on ollut luteiden ravintona edelliset päivät. Ei järin hauska ajatus hänen omasta mielestään!



6 kommenttia:

  1. Karmeaa, että syöpäläisiä löytyy tuosta sivistysvaltiosta.
    Tsemppiä, ma

    VastaaPoista
  2. Hei Taas! Hienoja kuvia Jukalta putoaapi tänne näytille. Turvallista matkantekoa ja hienoja elämyksiä toivotteleepi Iskä&Tuula

    VastaaPoista
  3. Huomenta Jonna ja Jukka! Täällä odotimme tiistai-päivän uutisia ja upeita kuvia, mutta varmaan laitatte niitä heti aamusta. Niin, olihan teillä sitä Arnicaa mukana? Ota Jonna niitä, ettei iho tulehdu ja kutise, niin kyllä se siitä helpottaa... ja eiku avoimin ja reippain mielin matkaatte eteenpäin kohti uusia seikkailuja! Terkuin Äiskä & Co.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole Arnicaa, mutta paukamat näyttävät jo paranevan.

      Poista
  4. Heips!
    Lisää kuvia :) Tsemppiä molemmille ja vetäkää niitä luteita lättyyn! Koska pyörän selkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyörä ovat (tai oikeastaan olivat) nyt alla ja persettä särkee...

      Poista